Nordisk Impuls

Salget af voksenbleer rykker online

Der bliver solgt flere og flere voksenbleer i hele verden. Faktisk var det sådan, at salget i 2014 oversteg salget af bleer til babyer. Herhjemme oplever vi en større stigning i antallet af ældre, så naturligt vil der også blive flere med inkontinens. Det betyder et større salg af bleer.

Samtidig er onlinesalget vokset de senere år, og salget af voksenbleer er selvfølgelig rykket med online. Det er stadig et så tabubelagt emne, at mange ikke er så glade for at skulle en tur ned i supermarkedet for at købe bleer. Og det er på trods af at omkring ti procent af Danmarks befolkning har problemet. Især når man bliver ældre, kan det blive et problem.

Forskel på mænd og kvinder

Når det kommer til, hvilke produkter man skal købe, er der helt naturligt forskel på, hvilke bleer mænd og kvinder skal købe. Og fordi problemet oftest er mest udbredt blandt kvinder, så findes der også flere forskellige produkter til dem. Man kan blandt andet få nogle til kvinder, som er lidt mere diskrete, sådan at man kan have bleen inde under alt slags tøj.

Dog kan man også få et stort udvalg af bleer til voksne mænd. Her er der forskellige styrker i, hvor meget bleen skal absorbere. Det kommer an på, hvor meget man lider af inkontinens, og hvor god eller dårlig man er til at holde på vandet. Der findes også – både til mænd og kvinder – en underbuks, som er velegnet til, hvis man har mindre vandladninger. De kan både maskinvasket og alting og ligner helt almindelige boxershorts eller et par trusser, alt efter hvad man selvfølgelig bruger.

Online salg af voksenbleer

Som onlinesalget generelt er steget, er mulighederne for at købe også vokset. Det samme gælder for markedet for voksenbleer, hvor det er muligt på flere forskellige onlineshops at handle voksenbleer direkte hjem til hoveddøren. Blandt andet kan man på steder som Apotekeren.dk købe alle de forskellige produkter og bleer, der er. Forskellige prisklasser, typer og antal.

Men også mærkerne selv har oprettet webshops, hvor det er muligt at købe bleerne. For eksempel kan man købe tena bleer hos Tena, som er den største producent på markedet. Så hvis man er begyndt at holde af et mærke, så man kan bare nøjes med at besøge deres hjemmeside for at købe bleerne. Det er også et af de mærker, der har gjort mest ud af, at voksenbleerne udenpå ser ordentlige og diskrete ud. Bleerne til kvinderne ligner nærmest en pakke trusseindlæg.

Samtidig er det forsat et tabubelagt emne, så man kan godt have lyst til at købe bleerne online hjemme foran computeren for ikke at vække opsigt, på trods af at man ellers fint kan komme ud ad døren. Men for de, der ikke kan, er det endnu smartere.

Udover bleerne kan man online også købe blandt andet vaskeklude, sådan at hvis uheldet er ude, når man ikke har fået bleen på eller med, så er der mulighed for at vaske sig diskret og ordentligt, sådan at man ikke lugter.

Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
free download udemy paid course
download samsung firmware
Free Download WordPress Themes
Skriv et svar

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked