Nordisk Impuls

Få mere plads, og behold byen

Er pladsen i den to værelses lejlighed på Nørrebro ved at være for træng? Udvider I måske familien med jeres første barn, eller måske er nummer 2 på vej? Ja så er det måske tid til at vinke farvel til den lille lejlighed, og kigge jer om efter er hus eller en større lejlighed med flere værelser. For mange er det dog utrolig vigtigt at have byens liv tæt på sig, med dens mange muligheder og tilbud. Du behøver heldigvis ikke vælge det ene helt fra for at få det andet. Det er muligt at have let adgang til byen, samtidig med at i får mere plads, og måske endda en lille have.

Bo i en mindre by, tæt på storbyen

Rundt omkring København ligger der flere mindre byer hvor huspriserne er noget mere overskuelige end i indre København, hvor selv en 2 værelses lejlighed kan koste spidsen af en jet jæger. Hvis I køber hus i en af de byer der ligger omkring København, kan I både få pladsen og haven i mangler, samtidig med at I nemt kan komme ind til byen. Nogle byer ligger tæt nok på til, at I kan tage cyklen, mens I skal med en bus eller med S-toget i andre byer. Det vigtigste er dog, at I hurtigt og nemt kan komme frem og tilbage.

Hvis I allerede har drømmejobbet i København, behøver I derfor heller ikke at sige farvel til dette for at få mere plads. Transporten bliver måske en smule længere end før, men det vil i hurtigt vænne jer til. Mange mennesker sidder endda og arbejder i S-toget på vej til arbejde.

Nemt at komme frem og tilbage

Der ligger rigtig mange fine byer omkring København, og med S-togene er det forholdsvist nemt at komme ind til København. Faktisk kører S-togene længere ud end mange måske lige tror. S-togene går det rigtig nemt at komme til og fra arbejde, men de gør det også muligt at komme hjem fra en bytur. Togene kører døgnet rundt hele året. Hvis I eksempelvis vælger at bosætte jer i Ballerup, tager det 26 minutter fra Ballerup station til Nørreport station, uden skift af tog.

Leje i stedet for køb – Lejebolig i Gentofte eller Ballerup

Hvis I gerne vil rykke ind i et hus, kan i vælge at leje et hus, i stedet for at købe. Det giver jer flere muligheder og mere frihed, og I binder jer ikke på samme måde som hvis i køber. Dette er rigtig fornuftigt hvis i ikke 100% ved hvor i gerne vil slå jer ned i det lange løb.

Der findes mange lejeboliger i byer som Gentofte og Ballerup. Så hvis I f.eks. har besluttet jer for, at I gerne vil have mere plads og en lille have, kan I f.eks. se jer om efter en Lejebolig Ballerup. eller en Lejebolig Gentofte Der er mange platforme hvor det er muligt at finde lejeboliger, en af disse er via et medie vi alle sammen kender rigtig godt, nemlig Facebook.

Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
lynda course free download
download micromax firmware
Download Premium WordPress Themes Free
Skriv et svar

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked