Ønsker du et job som bogholder

4 uger siden |  0 comments  |  Industri

Går du og leder efter et job som bogholder, så er du i en rigtig god situation. Der er nemlig hård kamp om de dygtige bogholdere, og der er mange ledige jobs i branchen.

Et eksempel på et sted du kan søge job er hos Bogfoering.dk. Du finder oplysningerne her. Ellers kan du forhøre dig hos de lokale firmaer, men generelt flyttes flere og flere af opgaverne på nettet.

Det er nemlig en branche, hvor det i stor stil kan lade sig gøre at arbejde hjemmefra og hvor man kan samarbejde med kunder, som bor i den anden ende af landet.

Bogføringen bliver nemlig i stigende grad digital, så alle bilag og oplysninger placeres i skyen, så de kan tilgås fra forskellige steder. Det er både nemt for bogholderne, men også for firmaet, der skal have klaret deres regnskab.

Det er nemlig lettere at have det hele online og bare skulle scanne bilagene ind. Den gammeldags bogføring med utallige fysiske papirer er efterhånden på vej væk, hvilket er godt for både virksomhederne og klimaet.

Den rette indretning til firmaet


Om du er bogholder eller noget helt andet, så er det vigtigt med en god indretning af firmaet. Bogholdere sidder meget foran computeren og skrivebordet, så derfor skal bord og stole være i høj kvalitet.

Det kan f.eks. være et Piet Hein bord, men det kan også være et almindeligt ergonomisk bord. Det vigtigste er arbejdsstillingen, men et flot designerbord hjælper også på humøret og energien.

Det er derfor givet godt ud, hvis du har det rette indretning. Kommer der kunder i ens virksomhed, så er det også vigtigt at tænke på det indtryk, som kunderne bliver mødt af. Her er det vigtigt at gøre nogle overvejelser, så dette indtryk passer med virksomhedens profil.

Generelt signalerer flot og stilren indretning en succesfuld virksomhed, som man har lyst til at samarbejde med. Tænk derfor over, hvad din virksomhed skal signalerer og skab dette via indretningen.

Få fradrag for dine møbler


Når møblerne indgår i virksomheden, så kan du selvfølgelig trække dem fra i skat. Det kan dog blive et lidt mudret billede, hvis du driver en personlig virksomhed fra hjemmet.

Her kan Skat stille spørgsmålstegn ved indkøb af designermøbler, da Skat måske mener, at møblerne er en del af dit private hjem. Du skal derfor have nogle gode argumenter, når du skal opdele inventaret i virksomhed og privat regi.

Dette kan bogholderen vejlede dig nærmere om, så du ikke risikerer et skattesmæk. Reglerne er dog ret kompliceret og bygger ofte på en masse tidligere kendelser, som har skabt præcedens på området.

Lige meget hvad har du en masse muligheder og spørgsmål, som du skal have vendt med din bogholder, inden du går ud og køber sådanne ting. I nogle tilfælde kan du få fradrag, men i andre tilfælde anses tingene for private helt eller delvist.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 akset cnc bearbejdning kontra 3D printing

5 akset cnc kontra 3D-printing - er et varmt emne i produktions verdenen. Det antydes , at disse to fremstillings-metoder er i konkurrence - især folk med en massiv passion for 3D-printing ,hævder at teknologien snart vil forstyrre hele fremstillings...

Read More...

Salget af voksenbleer rykker online

Der bliver solgt flere og flere voksenbleer i hele verden. Faktisk var det sådan, at salget i 2014 oversteg salget af bleer til babyer. Herhjemme oplever vi en større stigning i antallet af ældre, så naturligt vil der også blive flere med inkontinens...

Read More...

Olie og gas: Udviklingsomkostningerne næsten halveret

Prisen for udvikling er faldet med gennemsnitligt over 40 pct. siden efteråret i 2014, ifølge ODs analyse af otte planlagte udviklinger der nærmer sig opstart. Nedgangen er et resultat af en kombination af enklere udviklingskoncepter og mere effek...

Read More...