Nordisk Impuls

En mini-projektor gør præsentationerne mobile

Stort set alle har prøvet at lave en inspiration. Hvis ikke de er ansat i en virksomhed, hvor de har skullet præsentere et forslag eller rapport, har de måske skulle fremvise en video eller billeder til en fødselsdag eller et bryllup, eller også har ens børn haft lånt den for at lave en mini-biograf. Alt andet lige, kan de fleste nok huske at have lavet præsentationer i gymnasiet eller folkeskolen.

Lige meget hvad præsentationen er til, er det en god idé at have en projektor, så man kan få sit diasshow op på tavlen så alle kan se det. Det hjælper med strukturen, og med at publikum beholder overblikket, og ikke ryger fra. Og af alle projektorer, er der nok ikke nogle der er mere praktiske end de mange mobile mini-projektorer.

En praktisk investering til mange situationer

Nu er mange projektorer jo statiske, og er forbundet til det rum, de er i, og det sætter nogle begrænsninger for, hvor man eksempelvis kan holde en fremvisning for sin chef og sine kollegaer. Med en mobil projektor løser man dette problem; så kan man snildt tage den ind i de lokaler, det skulle være, og rette den mod de vægge, der passer en bedst – den eneste man har brug for er et underlag hvor projektoren kan stå på, og en nogenlunde flad og ensformig væg eller tavle. Det er ikke bare til arbejdet, at en mobil projektor er en god ide: lommeprojektoren (som er dens rigtige navn) kan sagtens bruges i andre og flere anledninger. For eksempel holder mange konfirmationer eller jubilæer, hvor de fremviser et diasshow med ikoniske billeder som støtte til en tale eller historie. Og som nævnt er det nemt at lave en mini-biograf, og begejstre ens børn og deres venner. Køb en mini projektor, det er afgjort pengene værd.

Køb oplader til din Mac

Ejer du en Mac-computer? Så har du også brug for en oplader, for selvom Macs har en forbløffende lang batteritid, slipper det på et tidspunkt op. Det kan være, din oplader er forsvundet eller gået i stykker, og du akut har brug for en ny, for at blive færdig med en opgave eller et stykke arbejde. Det kan også være at du allerede har en, men gerne vil have en reserve-oplader, hvis nu din går i stykker og butikkerne er lukkede. I hvert fald kan det være godt at blive mindet om fordelene ved opladerne til Mac-computere.

Ligesom computerne, er opladerne og ledningerne mat-hvide hele vejen igennem, et stilrent design, der vil holde til hver en tid. Hvad der gør opladerne specielle er den magnet, der sidder i opladeråbningen, og sørger for at tiltrække opladeren, når den kommer tæt på. Dette er en innovativ genistreg, som ikke bare virker godt, men også holder opladeren i computeren, så den ikke ved et uheld falder ud, men uden at det er svært at afkoble den med vilje. En ekstra Mac oplader er et must-have for den Mac-ejer, der gerne vil dække sine baser.

Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
udemy course download free
download xiomi firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
Skriv et svar

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked