Nordisk Impuls

Dansk mode spreder sig til resten af Norden

Dansk mode har i de seneste år virkelig formået at markere sig i Norden. Herhjemme er moden nærmest eksploderet, og der er som aldrig før fokus på modebranchen som et innovativt og førende erhverv. Mode har altid været en måde at udtrykke sig på, men særligt i de seneste år er dette udtryk blevet en del mere mangfoldigt, end vi har set før. Norden har fået øjnene op for de dansk modehuse, og dansk mode eksporteres med hast til Norden og resten af verden.

To gange om året bliver der ligeledes afholdt modeuge i København, som hylder dansk mode og dets mange ansigter. Det er en uge med modeshows, events, fremvisning af de næste store trends og meget mere. Modeugen giver også folk fra Norden og resten af verden muligheden for at få en smagsprøve på, hvad dansk mode er for en størrelse. Og det har vist sig at give pote.

Men hvad er det som dansk mode kan, som Norden er så vilde med? Og hvad er favorit items blandt modeentusiasterne?

Dansk mode er mere end bare tøj

Når man snakker om dansk mode, omfatter det mere end tøj og modeuge. Flere og flere danske brands har nemlig valgt at fokusere mere på bæredygtighed, miljøet og genbrug. Det er en yderst vigtigt faktor, som i den grad har vækket Nordens opmærksomhed. Når man som brand ser konsekvenserne i øjnene, af det erhverv man er i, så går hele mode universet pludselig hen og bliver mere end bare tøj.

Det bliver nemlig til en niche. Et område af mode som har de færrestes opmærksomhed til at starte med. Langsomt bliver det dog et emne, som de mode interesserede får svært ved at lukke øjnene for. Nichen med bæredygtigt design er nemlig kommet for at blive, og flere og flere brands er begyndt at bruge organiske og genanvendelige tekstiler.

Favorit item til kvinder

Dansk mode er som nævnt et bredt felt med mange retninger og alverdens stiltyper. Dog er der særligt et item, som år efter år bliver nyfortolket i de årlige kollektioner og vist i alle afskygninger på catwalken under modeugen. Trøjer til kvinder. Trøjer til kvinder er et basis item i garderoben, som kan bruges til alle slags outfits, og som kommer i alle former for længder, farver, former og størrelser. Det er et bærende element i alle kvinders garderober, som man ikke kommer udenom. Mode er særligt populært på nettet, og modeblogs og magasiner skriver flittigt om de nyeste og mest spændende trends, som man med fordel kan følge med i, hvis man er glad for mode.

En trend som er på alles læber for tiden må være sweatshirt til kvinder. Det har i mange år været mændenes favorit item og sjældent set i kvindernes afdeling. Dette er fortid, og kvinder køber sweatshirts som aldrig før. En sweatshirt giver looket et tomboy touch og et afslappet fit. Det er særligt populært udover kjoler og som et tracksuit med matchende joggingbukser.

Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download huawei firmware
Download WordPress Themes Free
Skriv et svar

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked