Norges centralbank holder satserne stabilt

9 måneder siden |  0 comments  |  NorwayNorges centralbank holdt torsdag den nøglepolitiske rente uændret på et rekordt niveau på 0,50 procent, som forventet af alle 16 økonomer, der blev spurgt af Reuters.

Udsigterne og risikobalancen for den norske økonomi ser ikke ud til at have ændret sig væsentligt siden decembermødet, sagde Norges Bank bestyrelse i en enstemmig beslutning.

"Direktionens vurdering er, at opsvinget i den norske økonomi ser ud til at fortsætte, stort set i tråd med det billede, der blev præsenteret i december", tilføjede det.

Norges Bank i sidste år meddelte planer om at starte en gradvis stramning af politikken i december 2018, mens den tidligere opfattelse havde været, at satser ville begynde at stige kun i midten af 2019.

Læs resten af artiklen på Reuters.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Norge er det bedste land i verden at bo i, ifølge WEF

USAs præsident Donald Trump sagde i sidste uge, at han ønskede, at flere af USA's indvandrere skulle komme fra Norge, i stedet for "shitholes" i Afrika. Når han kommer til Davos denne fredag, vil han finde ud af hvorfor det ikke sker. Ifølge World...

Read More...